07 January 2011

Congrätsss Mariell!!!

Ühesõnaga asjalood on nüüd nii, et Mariell võitis Burton European Openi VIP päkitsi ja tsikk tuleb meile küllaaaaaa. Kui f'ing äge!
Meie elu siin hakkab tasapisi juba täiesti käest ära minema. Siin pole vahet, kas on esmaspäev,pühapäev või laupäev - KOGUAEG ON PIDU. Nädal enne aastavahetust oli juba niii kurnav, et 1.01 läksime kell 18 magama ja nii mõned päevad jutti, kuni ennast välja olime puhanud :D Õue lähme geniaalse ideega pubis üks õlu teha, koju jõuame kell 3.30 ja hommikul mõtleme mis juhtus..Paar tundi magamist ja tööle.
Eelmine üritus, kolmapäeval, oli päris huvitav. Idee oli minna staffipeole ja eelnevalt Indy's mõned joogid teha. Hkkasime mingite tüüpidega sellist mängu mängima, et haamri vale otsaga pidi naela puupakku lööma. Väga normaalne mäng , mida mittekaines olekus mängida. Mina ei saanud üldse naelale pihta. Siis mängisime mingit jagpalli mängu jne. Lõpuks mingi kella 1 ajal jõudsime peole ka, kus tantsisime hommikuni.
Loodetatavasti läheb järgmisest nädalast tööl elu natukene lihtsamaks, kuna puhkused saavad läbi ja rahvas kaob tööle tagasi, sest see mis seal on toimunud on tegelikult lihtsalt seletamatu. Hullumaja on veel tagasihoidlikult öeldud. Aga ellu jääme, nii et NO PROBLEMOOOO.
Aga homme on see päev, kui ametlikult algab BurtonEuropeanOpen ja täna oli minul vaba päev. PÖÖÖÖÖRFI. Käisin üksi parki nautimas ja tsekkamas mis BEO nõlval toimub. Juunioridel oli täna juba treeningpäev. Ja mina nägin lõpuks nüüd ka oma silmaga mida nad sinna kokku on ehitanud. Ja see on lihtsalt uskumatu. Need hüpped on huuuuuuuged. Väikese liini hüpped on u 10-12m gapiga ja suured, ma pakun u 20m kanti. Ja üldse see kogu pro pargi setup näeb eriti cool välja.


Täna on reede ja ma juba kardan seda õhtut, mis tulemas on.
Posted by Reelika

1 comment: