07 December 2010

Gröötsiiiii Freunde!

Esmaspäev oli meil päris tegus neljanda päeva kohta, sest ärgem unustage, et me oleme ju holidayl veel kuni 16-ndani.
Ärkasime 9 paiku ja läksime poodi mingit toiduvärki vaatama(jah just nimelt VAATAMA, kuna mul oli 11 franki ja Reelikal 9 franki näpu otsas. Ja kuna meil ju pole veel siiani VEEKEETJAT, siis oleme sunnitud sööma külma ja piisavalt toitvat säästu toitu- hommikuhelbed, piim, vaakumpakis kartulivorm, jogurtit ja banaani. Ostsime juba teepakid valmis veekeetjat ootama.
Kassa juurde jõudes lugesime nagu rotid oma sente kokku seal aga makstud sai ja kõhuke sai ka täitsa kobedalt täidetud. Peale RIKKALIKKU hommikusööki käisime töö kontorist läbi ja näitasime oma näod ette. Ja mis eriti hea, et me saame siin sveitsi kontod avada nii, et ei peagi raha kuskil sukasääres või trussiku vahel hoidma nagu küprioodide maal. Esimene palgapäev on meil 3-ndal jaanuaril, mida me päris viisakalt juba ootame.
Kondasime maja peal täna ringi ja avastasime, et peale suure pesuruumi all keldris on seal ka eriti suur puhke lounge- teleka, diivanite, arvuti ja väikese kööginurgaga(kus kahjuks seda põrgulist veekeetjat ikka pole). Aga see eest oli seal mikrolainahi. Nii et õhtusöök tundub hea tulevat- soe vaakumpakendi kartuliroog.
Kella 1 paiku sõitsime gondlitega mäkke, eesmärgiga teise linna Flimsi sõita ja veekeetja sealt ära osta. Nalja nabani, lihtsalt tädid sõidavad tõstukiga mäkke ja lumelauaga mäest alla, et veekeetjat ostma minna.Jätsime oma lauad alla gondlite juurde ja läksime infopunktist uurima, kus on lähim elektroonika pood. Kohale jõudes oli seal muidugi lunch time- siin riigis on igal pool tunnised lõunad,tavaliselt kella 1-2-ni, kus on kõik kohad suletud. Kui pood avati ja veekeetja hinda nägime, siis läks kuuma tee isu ka ära. See pood tundus ka suht kallis ning otsustasime siiski selle veekeetja ostmata jätta ja homme suuremasse linna Churri minna, kus pidi olema suur kaubanduskeskus, kust arvatavasti ka veekeetjaga tagasi tuleme.
Võtsime lauad ja sõitsime siis üles mäkke. Gondlis kuulasime ja õppisime sveitsi-saksa keelt ipodist, kuna ülesse sõit kestis kuskil 25 minutit. Igat vaba hetke püüame sisustada selle keele õppimisele, sest see keel on juba niivõrd ilus, sama ilus kui need poisid siin.
Vaatamata sellele, et täna oli suht sula, oli mägi siiski pöörfi. Kõik oli üli pehme ja puudrit oli ka mõnuga öösel juurde tulnud. Tegime korralikud puudri sõidud, nii et jalad krampis.
A ja täna siis proovisime selle huuge pipe ka ära, mis pärast enam ei tundunudki nii suur ja hirmus.
Kell oli juba nii palju, et hakkasime oma päeva lõpule viima. Tegime viimase runi alla, mis kestis kena 40 minutit kuskil.
Koju jõudes tegime mitte kuuma, vaid sooja teed, sest meie operatsioon veekeetja feilis täna. Nii me lasime kraanist kuuma vett ja panime teepaki sisse ulpima. Ja mitte veel tassi sisse, vaid plastmass karpi. Kõhud kõveras lürpisime oma leiget piparmündi teed.

Säästumehe tee!

Olgu siis sõbrad, andestage, et me täna veekeetjat ei saanud, aga me lubame teile, et me saame selle, nii et jääge huviga juba järgmist ``OPERATSIOON VEEKEETJA`` osa ootama, sest me ise ka ootame huviga. Selle juttu lõpetuseks, minge ja keedke veekeetjaga üks hea kuum tee endale ! ;D

No comments:

Post a Comment