16 December 2010

Kas sul pilet on otsetud ve? Kontroll võib peale tulla

Eile oli meil viimane vaba päev, käsime mäel, nii külm ja nii vastik oli, et sõitsime 1x alla ja parkisime ennnast Legna baari, kus me lihtsalt istusime ja jõime, höögveini. aiii kui hea. Aga tänaa...


Jõudiski kätte meie esimene kauaoodatud ja paljukardetud tööpäev. Algas ta sellega, et ärkasime vahelduseks kell 6:30. väga mõnus zombi oli olla. Väljas oli alles pime ja eriti hea oli oma sooja teki alla magada aga oli vaja -20 kraadi kätte õue ronida. Kell 7:30 läheb alt Laaxist cabelcar, mis viib kõik mäeinimesed ülesse tööle. U tund aega tripime. Sellest bussist väga maha ei tahaks jääda! Sealt edasi veel üks cabelcar ning siis eriti säästu gondola, mis pandigi ainult töötajate transpordiks tööle. Ühesõnaga me olime need katsetajad siis, et vaatab, kas kukub alla või mitte, päris mahedalt kõikus ja naksus ta küll seal tugeva tuule käes. ok, jõudsime kohale. Eriti suur koht. Restoran mahutab sees 400 ja väljas 300 inimest ja tipphooajal (veebruar) pidi päevas läbi voorima u 3000 inimest. Ma ei taha teada ka, mis siis saama hakkab. veits skeeri. Siis meile tehti majatuur, näidati kus mis mida ja kuhu jne. Pmts teevad kõik kõike, mis on eriti hea. Maarja näiteks õmbles täna ühe tüdruku katkiseid pükse.

Mina tegin võikusid. Siis me pesime nõusid, koristasime laudasid, loomulikult saime wc'd puhtaks pesta, nii seinad, põrandad ja mida kõike veel. niii funnnn.
Staff oli eriti sõbralik ja äge. Ja kõik polegi sakslased, meie tiimis on üks poolakas, üks ungarlane ja mõned tsehhist. Seega meie ei ole õnneks ainsad, kes saksa keelt ei oska. Omavahel suhledakse siiski inglise keeles. Täna me väga tööd ei teinud, sest alles kell 10 otsustati, kas avavad või mitte, õnneks avati. Kuna see on kõige kõrgemal asuv restoran (2600m), siis on see paljuski mõjutatud ilmast, kui on kräpp ilm ja liiga tugev tuul jne siis on koht kinni, meie õnneks jääb palk samaks! Ja juba homme ongi meil vaba päev. hahaha.
Kell 10-10:30 on nö lõunapaus. Saame süüa MIDAIGANES me tahame. Kuna see on buffeevormis resto, siis tehakse hommikul juba suured nõud sööki valmis ja siis me saame võtta sealt nt salatit, suppi, mingid viinerid, seafilee, spagette bolognese kastemga, makarone, kartulid, pff midaiganes, kuklit kõrvale ja juua võtta. ühesõnaga pool tundi on aega et ennast konkreeeetselt üle süüa. Pluss magustoidud, mingid kringlid ja koogid ja ma ei tahtnud isegi vaadata mis seal kõik oli. Et jah toitumisprobleemid on ilmselt nüüdseks läbi ja tagasi hea elu peal:D Tööpäeva lõpus öeldi meile, et te võite koju kaasa alles jäänud võileibu võtta, laadisime koti täis, homseks ka söök olemas:D Siis istub kogu staff maha ja avab õlle, maja kujul loomuliklult, ja ootab viimast lifti alla. Et sis jah, hetkel tundub, et väääga funn saab olema. Midagi hullu ei ole, küürime ja koristame kõike nagu üks suur perekond. A ja tänase meeleoluka päeva lõpetame Riders Palaces ping pongi mängides vist, selline üritus siis igal neljapäeval. Täna lähme vaatame, mida see endast kujutab. Ja homme on ju meil kõigil töötajatel vaba päev, ning lähme huge kambaga mäele. naisss.

LÕPETUSEKS VIDEO:
Vanad head munitsipaalpolitsei hirmud!
http://www.youtube.com/watch?v=ebZQpjrTs60

No comments:

Post a Comment