07 December 2010

shopping day


Ühesõnaga täna hommikul ärkaisme ülesse ja näe, päike paistab. daaah. Plaanisime täna tegusa päeva teha ja kõik oma asjad korda ajada ja stikkisime oma plaaniga ja läskime ümbrust uurima, veekeetjat ostma ja omale pangakontot tegema.
Esiteks sõitsime Laaxi "kesklinna" mis on meie kodust 1 bussipetus, jalgsi mingi 10 min umbes. Ja teate mis, seal ootaski meid meie armas veekeetja ja OLEMAS. Pangakonto pidime tegema Postkontoris (imelik, I know) igatahes need šveitslased on ikka korralikud laiskloomad, kõik poed ja asutused on päeval 12-14 kinni ja postkontor oli isegi 11-14.30 kinni. no jess. kell oli 12 et just õigel ajal jõudsime linna. Seega me hängisime ringi veits ja uurisime ümbrust. Kõik on ikka veel liiga ilus, et tõsi olla, nagu nukulinnake suurendatud kujul. Pluss seal on eriti ägedad veeautomaadid - allikavesi otse künasse. jammi.
Siis me loobusime selle postkontori avamise ootamisest ja mõtlesime Flimsi hääletada, mis on siis umbes 5 min autosõitu Laaxist. Saime mingi tsiki auto peale, kes kiirendas meid Ford ST'ga gondola stationi alla. See on juba natukene suurem linnake. Seal jalutasime ja tegime windowshoppingut, sest ikka veel šveitslased laisklesid. Võtsime mingi pingi peal päikest, sest päike küttis mõnusalt ja jube soe oli. (pilt ühest eelajaloolisest gondolast)
Siis sai kell 14 ja me saime Flimsi postkontorisse siseneda. See mees, kes meile need kontod tegi oli eriti naljakas ja äge. Pool tundi tegime kontosid, sest ta lihtsalt seletas meile kõik asjad detailideni lahti, hullult tahtis meiega suhelda ja nalja teha. hahahaha. Ta ütles, et me olime esimesed Eestlased keda, ta sea kohanud on:D Maarja oli eriti vaimustuses:"Nüüd ma tunnen ennast rohkem kohalikuna, kuna meil on šveitsis pangakonto." Siis me läsike COOP'i mis on selline kohalik toidupood nagu Rimi vms ja leidisme sealt endale tassid ja kausid ja lusikad, jeeeee. Tassid olid küll sellised leimod, lillepiltidega, odavad, sest ägedate jaoks meil enam raha polnud. Siis loksusime bussiga koju, õnnelikult kott kola täis ja keetsime oma toas vett ja tegime kiirkartuliputru ja tulist teed. elu on ikka fucking hea. Homme on plaan teha üks normaalne sõidupäev ja mingi pargitaoline asi üles leida, sest me vajame PARK!

Pai!

No comments:

Post a Comment