19 December 2010

Sööklamuttide naljad

Chao chao, tervisi teile siit maalt. Räägin mõne viisaka lausega tänasest pühapäevast, mis oli lihtsalt nii õige.
Tööpäeva alustasime nagu ikka 6.30 äratusega ja 7.30 gondli peale. Täna võtsime lauad endaga ülesse kaasa. A, et miks?
Ha ha. Selleks, et hommikul 8.oo päikesetõusu ajal freesitud rajal esimene run alla teha. Soojendus sõit tööle. Super lihtsalt. Vähemalt ei pidanud täna gondlis oma varbaid otsast külmetama.


Sööklamuttide tööpäeva juurde siis. Tänane päev oli väga vaikne, sest üleval oli tugev tuul ja lift oli kinni, mis tähendas passimist ja igavlemist. Aga igavlemisest oli täna asi kaugel, sest tänu jumalale on meie personalis peale meie veel mõned hullud jaurajad. Tänane päev möödus väga lõbusalt. Üks meie segane töökaaslane Heiko, üleni tatoveeritud ühe tunneliga metalist, kes teeb seal kõike tõid, avastas üks hetk, et lund oli väljas üleliia ja võiks mõned labida täied meile krae vahele visata, millest kujunes totaalne lumesõda köögis ja saali peal. Me sõna otsese mõttes jooksime kiljudes ta eest ära. :D Kõlab funnilt jah? Ah? Kujuneme vaikselt ta lemmikuteks, sest me ainukesena naerame ta naljade üle vist :D Ühel dauni lainel oleme kõik. Ta räägib ainult saksa keelt ja kui ta mingit asja üritab seletada käte, jalgade, helide ja nägude abil, siis naera segaseks ennast. Nii tore, et üks vend tööpäeva nii lõbusaks võib muuta.
Mingi aeg olime köögis abis, kus valmistasime mingeid sardelle juustu ja peekoniga. No seda sardelli ja peekonit toppis vend meile ette ja taha, nii vahukoorega kui ilma ja muudkui seletas midagi saksa keeles:D ja vahepeal ehitas kartulitest mingi loomakese valmis. Kolmekesi me seal sidistasime tööd teha. Mingi hetk tõi ta meile salaja eest baarist kakaod baileysega, mis koosnes küll rohkem baileysest kui kakaost- see tegi töö veelgi lõbusamaks. Ja mitte ainult ühe korra vaid kogu päeva hoolitses meie sisemise sooja eest. :D See käis kõik salaja ja vaikides, sest alkoholi tarbimine on seal tema jutu järgi rangelt keelatud, mis võib halvemal juhul vallandamisega lõppeda.
Mingi hetk läks vist lärm päris tugevaks ja meie tore boss Rene tuli asja tsekkima. Sest Heiko oli väga ülemeelikus tujus, selleks oli vaja ta maha rahustada. See käis lihtsalt- Rene lihtsalt näpistas Heikot tissidest mõnuga :D Me olime naeru kätte suremas - lihtsalt nii lahe boss ongi meil. A ja siis vahepeal käis Rene paberiga ringi, kuhu oli kirjutatud ühe koka Romani nimi ja siis selle sama Heiko nimi. Ja küsitlus nägi välja selline, et kumb on seksikam. Ja nii ta lihtsalt küsitleski meid kõiki. Muidugi Heiko võitis.
Peale selle, et ta meie sisemise ilu pärast hoolitseb, hoolitseb ta ka meie kõhukeste pärast. Ta pakkis meile mingi mega suure juustutüki lihtsalt kaasa, mille ma vaikselt siis garderoobi kotti viisin :D Peale selle andis ta meile veel neli liitrit veits üle tähtaja läinud apelsinimahla ja päevatoidust järgi jäänud sealiha šnitsleid ja pakitud võileibu kaasa.:D Tõeline mägiisa! Siin ka pilt temast nõudepesumasina otsas.

Tööpäev läbi, lauad alla ja 15 kilomeetrine shortcut run alla koju. See oli päris mõnus. Vahepeal kiskus rada päris kitsaks ja konarlikuks aga siiski, milline nauding tööpäeva lõppu. Jõudsime kuskil tund aega varem alla kui tavaliselt viimaste staffi liftidega.
A homme on mul vaba päev (kahjuks me ei saa Reelikaga koos vabu päevi), mis tähendab varakult ärkamist ja mäele minekut. Vb. kui viitsin, siis ärkan homme samal ajal mis tavaliselt ja lähen esimese staffi gondliga ülesse, et päikesetõusu ajal puutumata rajal alla laskumist nautida. Piltide järgi on parki täiendatud, mis näeb päris fancy välja. Eks homme lähen teen üks-kaks ennast naiselikult siniseks, jalad ja küünarnukid näevadki kuidagi kahvatud juba välja.
Pilte pargist.







tsau.

No comments:

Post a Comment